top of page

REVIEWS

Karin A.

“Mijn eerste VLOW-behandeling achter de rug en ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat ik Marga gevonden heb. Marga stelde me op mijn gemak; ik voelde mij heel veilig bij haar met mijn pijnlijke borsten. Tijdens de behandeling voelde ik veel los komen. En het resultaat was voor mij zeer bijzonder: pijnvrije en zachte borsten! Wat een opluchting! Ik ben je heel dankbaar Marga. Ik kan niet wachten tot de volgende behandelingen.”

Louisa Hamburger

Beste Marga,

Ik kwam bij je met het probleem van onrustig borstweefsel. In het ziekenhuis was al een aantal maal een mammogram gemaakt waar gelukkig niets uitkwam, behalve de diagnose ‘onrustig borstweefsel’ en het advies om regelmatig een borstfoto te laten maken.

Meteen na de eerste behandeling merkte ik dat mijn borsten zachter waren geworden en minder onrustig. Nu na een aantal behandelingen merk ik duidelijk verschil. Het weefsel is veel rustiger en minder gespannen. Dank hiervoor. Je behandelingen vind ik erg fijn om te ondergaan. Zacht en respectvol zijn de woorden die bij je passen. Ik blijf zeker bij je terugkomen.

Groeten, Louisa Hamburger

Ramona

'Ik ben 3x bij Marga geweest voor een VLOW behandeling. Vooraf was ik niet bekend met de methode. Wel regelmatig een gevoelige buste, op en af gedurende mijn cyclus. Marga is een lieve en rustige vrouw waarbij je je direct op je gemak zult voelen. Meteen na de 1e behandeling voelde het heel ontspannen en had ik minder last. Dit was ook zo na de 2e en 3e behandeling. En nu voelt het nog steeds goed! Kan het iedereen aanraden.'

Ramona

Maaike N.

Super fijne behandeling ondergaan. Ik wist van te voren niet zo goed wat ik moest verwachten. Maar het was echt heel ontspannend en relaxed. En voelde mij erg op m'n gemak bij Marga. 

Jouw naam?

Wil je ook een review achterlaten? Dat kan en zou ik zeer fijn vinden! Mail je review dan alsjeblieft naar mij.

bottom of page