top of page

The Perrin Technique pas ik  ook toe bij    behandeling van Post Covid-19 syndrome 

Ik volg   de richtlijnen van het  Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO) en    het CAT. 
En ik hoop dat het RIVM  snel weer terugkeert naar haar visie  van december 2019.
Jouw Gezondheid    en veiligheid staan     altijd voorop!

Qi Movere is verhuisd naar de W.M. Dudokweg 55 in Heerhugowaard!!!

Qi Movere

Osteopathiepraktijk

Marga van Genderen

Heb je vage klachten waar je maar geen oplossing voor lijkt te vinden?

 

Heb je last van pijnlijke borsten of heb je andere borstklachten? ….En heb je van je arts misschien te horen gekregen ‘dat je er maar mee moet leren leven’?

Hebben jullie een kinderwens en lukt het nog steeds maar niet om zwanger te worden…… of te blijven?

Of wil je wat natuurlijke ondersteuning bij je vruchtbaarheidsbehandelingen in het ziekenhuis?

Misschien heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt en wil je (weer) in contact komen met je eigen lichaam, je vrouwelijke kracht (her)ontdekken & versterken? (‘Empowered Feminine’)

Heb je de diagnose chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)/ME of fibromyalgie gekregen?

 

Lees dan verder!

 

Ik kan je met mijn behandelingen helpen….

 

Of ben je specifiek op zoek naar een vrouwelijke osteopaat voor jezelf of je baby? Je bent van harte welkom in mijn praktijk Qi Movere!

 
In een gezond lichaam zijn de vloeistoffen in beweging — A.T. Still
Liever eerst persoonlijk contact?                           
Dat begrijp ik helemaal & heeft ook mijn voorkeur!               
Aangesloten bij
logo NRO
NRO (Nederlandse Register voor Osteopathie)
Marga wit tuin_edited.jpg

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen lekker in hun lijf te laten zitten!

Over Marga van Genderen

Ik ben een ‘prettig verdwaalde’ scheikundige. Na (gelukkig zeg ik achteraf) twee keer uitgeloot te zijn voor geneeskunde, heb ik mijn studie scheikunde afgerond. Mijn interesse voor geneeskunde is echter altijd gebleven. Deze interesse is in de afgelopen 10 jaar veranderd in passie voor ware gezondheid.

Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en de onderlinge relaties tussen de psyche, de organen en het bewegings-apparaat, hebben mij doen besluiten om de 7-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde aan het College Sutherland in Amsterdam  te gaan doen.

Als osteopate ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klacht die zich uit in bewegingsvermindering van structuren in je lichaam. Door dit bewegingsverlies op te lossen, verdwijnen je klachten en kan ware (langdurige) gezondheid worden verkregen.

 

Osteopathie betekent voor mij èchte geneeskunde!

Vervolgens kwam de borstweefseltherapie op mijn pad. Dit maakte het voor mij mogelijk een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan.

logo VLOW borstweefseltherapie
Womb Fertility Massage Therapy logo.png
The-Perrin-Technique-Licensed-Practition
KvK 71338748
CATVergoedbaarVirtueelschild 2021.png

Download nu 10 gratis tips voor gezondere borsten

& ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties en updates.

CAT-level 3 therapeute

GATVirtueelschild 2021.png
  • Facebook Social Icon

Heb je pijnlijke of gevoelige borsten?

 

Er is iets aan te doen!

Maak nu een afspraak voor een VLOW®-borstweefselbehandeling

Ervaar hoe jouw borstweefselconditie kan verbeteren en je leven kan veranderen.

Womb Healing/Empowered Feminine 1e keer
2 uur
€155

 

Woman for Women

Welkom op de website van Qi Movere!

Qi Movere is de osteopathiepraktijk van Marga van Genderen.

 

‘Thuiskomen in jezelf.’

 

Het is mijn passie om vrouwen rondom de vruchtbare fase van hun leven te helpen in hun vrouwzijn te groeien d.m.v. osteopathische en energetische behandelingen.

 

Naast de gewone osteopathie richt ik me voornamelijk op klachten die onlosmakelijk met jouw vrouwzijn verbonden zijn, zoals borstgezondheid en baarmoeder- & vruchtbaarheidsproblemen. Als vrouw begrijp ik je, hoor ik je en voel ik je….

 

Ik wil jou als vrouw helpen om zo goed mogelijk voor je borsten te zorgen en happy te zijn met je borsten.

En ik wil jullie als stel met vruchtbaarheidsproblemen op een natuurlijke manier helpen bij jullie reis het verwezenlijken van jullie hartenwens.

Ik help je om in contact & verbinding te komen met je lichaam. Hierbij wordt er voelbaar effect behaald op zowel fysiek als emotioneel niveau (lichaam & geest).

 

Woman for Women!

 

Osteopathie staat altijd aan de basis van de behandelingen die ik geef. Een holistische benadering waarbij ik op een zachte, liefdevolle manier stroming in gang zet en zo het zelfhelende vermogen van jouw lichaam activeer. Vaak werk ik hierbij ook energetisch. Ik behandel met respect en invoelend vermogen.

Ik vind het belangrijk om een rustgevende en veilige omgeving voor je te creëren tijdens de behandeling. Ik neem de tijd voor je en luister naar je.

Met osteopathie zijn vele klachten te verhelpen. Bij de diagnose chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)/ME of fibromyalgie behandel ik volgens de (osteopathische) Perrin Technique™.

 

Baby’s kan ik helpen bij een zachte landing in hun lijf door middel van osteopathie (bij problemen als spugen, veelvuldig huilen, onrust en niet doorslapen).

Borstweefselbehandelingen zijn zeer geschikt voor je als je last hebt van pijnlijke en/of gespannen borsten rondom je menstruatie, hormonale klachten, chronische borstontstekingen, als voorbereiding op het geven van borstvoeding of als je behandeld bent voor borstkanker en bijvoorbeeld last hebt van littekenweefsel van de operatie of bestraling.

 

Vruchtbaarheidsbehandelingen (Womb & Fertility Therapy) / Feminine Empowerment

  • Als je niet zwanger kunt worden of blijven

  • Ter ondersteuning van jullie vruchtbaarheidsbehandelingen in het ziekenhuis (zo kun je zelf de regie enigszins in handen houden)

  • Bij menstruatieproblemen (b.v. uitblijvende menstruatie bij adolescente meisjes)

  • Bij problemen rondom je baarmoeder & eierstokken

  • Om je als vrouw te helpen weer terug in contact te komen met je eigen lichaam, terug naar je basis           (als vrouw kun je het gevoel hebben aan zoveel verwachtingen te moeten voldoen.... sta eens stil bij jezelf!)


 

Herken jij één of meer van bovenstaande klachten bij jezelf?

Maak dan nu een afspraak voor een behandeling!

 

Ben jij een positief ingestelde vrouw die (pro-)actief aan haar herstel / gezondheid wil werken?

Sta jij in verbinding met je eigen lichaam of wil je in verbinding met je eigen lichaam komen en blijven?

Dan ben je bij mij in mijn praktijk Qi Movere aan het juiste adres!

 

Qi Movere is er voor jou als zelfbewuste vrouw die de regie over haar gezondheid en leven in eigen handen wil nemen & houden.

Vergoedingen

Ben je aanvullend verzekerd?

Alle behandelingen die ik geef vallen onder 'Alternatieve therapie'.

 

Osteopathie wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je hiervoor aanvullend verzekerd bent.

De VLOW®-borstweefseltherapie en Womb Treatment/Feminine Empowerment vallen onder lichaamsgerichte psychotherapie. Ook dit wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je hiervoor aanvullend verzekerd bent.

Om vergoedingen van je zorgverzekeraar voor osteopathie in 2021 te bekijken klik hier. Voor lichaamsgerichte psychotherapie klik hier.

 

* De VLOW®-borstweefseltherapie en Womb Treatment/Feminine Empowerment vallen voor vergoeding onder het CAT.

De Osteopathie behandelingen (hieronder valt ook de Perrin Technique) vallen onder het NRO (alsmede onder het CAT).

Prestatiecode: 24603 - Behandeling osteopathie

Prestatiecode: 24513  - Lichaamsgerichte psychotherapie

 

Voor meer informatie klik op de volgende link: https://catcomplementair.nl/soorten-therapie/

Aanvullende informatie
Als je een afspraak maakt reserveer ik tijd voor je. Mocht je om welke reden dan ook verhinderd zijn, neem dan tijdig contact op om de afspraak te verzetten of te annuleren. Tot minimaal 24 uur van te voren kan dit geheel kosteloos, na die tijd ben ik helaas genoodzaakt het gehele tarief in rekening te brengen.
Voor de anamnese bij een eerste consult maak ik gebruik van een intakeformulier. Wil je dit formulier digitaal invullen en bij voorkeur de dag voor het consult als Word document naar mij mailen via ZIVVER zodat ik het vooraf door kan nemen?
Het intakeformulier kun je downloaden door hierna te klikken op Osteopathie / VLOW® / Womb Treatment/Feminine Empowerment / CVS/ME & fibromyalgie (The Perrin Technique™).
Voor de geïntegreerde VLOW® behandeling wil ik ook graag dat je een disclaimer ondertekent. Klik hier om te downloaden.
Voor alle behandelingen vraag ik je ook  een behandelovereenkomst te ondertekenen. Klik hier om te downloaden.
Voor de behandeling van minderjarigen is een toestemmingsformulier verplicht dat door beide gezagdragende ouders is ondertekend. Klik hier om te downloaden. 
* In verband met de privacywetgeving mogen geen persoonlijke gegevens gestuurd worden via de e-mail op de gebruikelijke manier. Dit geldt ook voor ingevulde intakeformulieren. (Je kunt het e-mail adres natuurlijk wel altijd voor vragen gebruiken.)

Je kunt je persoonlijke gegevens wél veilig mailen door gebruik te maken van ZIVVER. Graag ontvang ik je intakeformulier (digitaal als Word document) minimaal 24 uur van te voren, omdat ik het dan vooraf door kan nemen.

Voor zowel de gewone osteopathie als de VLOW®-borstweefselbehandeling geldt dat de klachten na de behandeling in eerste instantie wat kunnen verergeren. Dit is een normale reactie (een teken dat je lichaam hard aan het werk is om een nieuw evenwicht te vinden). Als je lichaam een nieuwe balans gevonden heeft, verdwijnen deze klachten ook weer en ervaar je doorgaans een verbetering van je klachten. De Womb Treatment/Feminine Empowerment kan ook een nareactie geven. 
Tevens kan het zijn dat emoties die in het weefsel opgeslagen zijn (bij de borst kunnen dit bv. zorgthema's zijn), door de behandeling naar buiten komen. Ook dit is een normale reactie die van voorbijgaande aard is.
Op de behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Osteopathie van kracht.
Privacy Verklaring/Algemene Verordening Gegevensbescherming

Ik werk als osteopate volgens de richtlijnen van de beroepscode van het NRO. 

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een  rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Contact

VRUCHTBAARHEIDSBEHANDELINGEN!

Bij Qi Movere: 'Natuurlijk vruchtbaar' vruchtbaarheidsbehandelingen. Behandelingen die op een natuurlijke manier jouw vruchtbaarheid vergroten. Een prachtige behandeling voor als je graag kinderen wilt, maar het zwanger worden nog steeds niet lukken wil. Als je de medische weg (nog) niet wilt inslaan, of graag positieve ondersteuning bij de behandelingen in het ziekenhuis wilt. Ook als je net begonnen bent met proberen zwanger te worden. 

Deze behandeling is een mooie manier om jouw lichaam voor te bereiden op een zwangerschap.

bottom of page