top of page

Empowered Feminine 

'Het voelt als thuiskomen in jezelf'

Dit is wat een cliënte van me zei na haar eerste behandeling.

'Het brengt je terug naar je basis.'

De technieken die ik gebruik bij de Empowered Feminine behandeling zijn ontleend aan vele traditionele culturen en de therapie is ontwikkeld door de Engelse doula Clare Spink. Deze technieken worden altijd voorafgegaan door een korte osteopathische behandeling en ik kom zo tot een prachtige en krachtige therapie.

De behandeling richt zich op het verbeteren van de bloed- & lymfestroom en zenuwfunctie in je buik en het kleine bekkengebied (waar je baarmoeder onderdeel van is) en het weer in balans brengen van je hormonen.

 

De Empowered Feminine of Womb & Cyclus behandeling is een diepe maar zachte non-invasieve therapie. Ze heeft als doel om je buikorganen weer de beweeglijkheid terug te geven die zij nodig hebben om goed te functioneren. Spanning wordt losgelaten en de kwaliteit van het bindweefsel in de omgeving (waaronder spieren en ligamenten) zal verbeteren.

Dit zorgt voor een verbeterde doorbloeding, lymfestroom en zenuwfunctie. Je immuunsysteem zal verbeteren doordat afval- en gifstoffen worden afgevoerd. De aanvoer van voedingsstoffen, die nodig zijn bij de opbouw van weefsels en je hormonen, optimaliseert en helpt je hormoonsysteem weer in balans te krijgen.

Doordat de behandeling ook effect heeft op de kwaliteit van het bindweefsel helpt het littekenweefsel af te breken. Door de sterke stimulerende werking op je darmsysteem kunnen aangekoekte darmplakken (die zich in de loop van jaren hebben opgehoopt in je darmen) loskomen. Je darmen zijn onlosmakelijk met je gevoelens verbonden. Stimulering van je darmbewegingen zorgt ervoor dat je lichamelijke en emotionele spanningen los kunt laten: een hele ontlasting voor je body & mind waardoor je je beter in je vel zult voelen. (En geloof me: er kan heel wat loskomen en in beweging worden gezet bij een behandeling!)

Je levensenergie gaat weer meer stromen.....

De behandelingen zijn diepgaand en 'empowering' doordat ze je helpen om meer in contact te komen met je eigen lichaam, intuïtie en creativiteit. De therapie brengt je terug naar je basis.

Heb jij of herken jij jezelf in onderstaande klachten?

Deze zijn heel goed te behandelen met de Empowered Feminine therapie!

 • Te hevige of juist te lichte bloedingen

 • Onregelmatige cyclus

 • PMS

 • Endometriose

 • PCOS

 • Krampen

 • Pijnklachten

 • Vervroegde overgang

 • Hoofdpijn/migraine

 • Lage rugklachten

 • Darmproblemen

 

De sessies zijn ook heel waardevol om je cyclus te leren kennen.

Als je wilt kan ik je een methodiek leren die jouw eigen cyclus inzichtelijk maakt en hoe je signalen die je lichaam geeft kunt inzetten als natuurlijke (anti-) conceptiemethode.

(Heb je specifiek te kampen met vruchtbaarheidsproblemen kijk dan hier.)


bottom of page