top of page

Qi Movere

Marga van Genderen

Osteopathie 
VLOW®-borstweefselbehandelingen
Fertiliteitsbehandelingen
Empowered Feminine
In een gezond lichaam zijn de vloeistoffen in beweging — A.T. Still

Nieuw: vruchtbaarheidsbehandelingen

Download nu 10 gratis tips voor gezondere borsten

& ontvang mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe acties en updates.

vrouwelijke osteopaat Marga van Genderen

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen van hun borstklachten af te helpen!

Over Marga van Genderen

Ik ben een ‘prettig verdwaalde’ scheikundige. Na (gelukkig zeg ik achteraf) twee keer uitgeloot te zijn voor geneeskunde, heb ik mijn studie scheikunde afgerond. Mijn interesse voor geneeskunde is echter altijd gebleven. Deze interesse is in de afgelopen 10 jaar veranderd in passie voor ware gezondheid.

Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en de onderlinge relaties tussen de psyche, de organen en het bewegings-apparaat, hebben mij doen besluiten om de 7-jarige opleiding Osteopathische Geneeskunde aan het College Sutherland in Amsterdam  te gaan doen.

Als osteopate ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klacht die zich uit in bewegingsvermindering van structuren in je lichaam. Door dit bewegingsverlies op te lossen, verdwijnen je klachten en kan ware (langdurige) gezondheid worden verkregen.

 

Osteopathie betekent voor mij èchte geneeskunde!

Vervolgens kwam de borstweefselbehandelmethode op mijn pad. Dit maakte het voor mij mogelijk een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan.

Aangesloten bij
logo NRO
NRO-10177
logo VLOW borstweefseltherapie
KvK 71338748
  • Facebook Social Icon

Heb je pijnlijke of gevoelige borsten?

 

Er is iets aan te doen!

Maak nu een afspraak voor een VLOW®-borstweefselbehandeling

Ervaar hoe jouw borstweefselconditie kan verbeteren en je leven kan veranderen.

Evaluatie van effect vorig consult. Onderzoek en behandeling van het borstweefsel en omliggende gebied. Hierbij wordt de doorbloeding en afvoer van lymfe bevorderd om zo ...
Borstweefselbehandeling vervolg
1 uur 30 min
€98

 

Ik help vrouwen met borstklachten om van deze klachten af te komen, zodat zij weer meer van het leven kunnen genieten.

Heb jij last van PMS, Pijnlijke/Gevoelige borsten of Hormonale klachten?

Heb je het gevoel dat jouw borsten niet bij je lichaam horen?

Is het (letterlijk) pijnlijk om bv. je partner of je kinderen te knuffelen?

 

Belemmeren jouw borstklachten je om van het leven te kunnen genieten?

Of ben je behandeld voor borstkanker en heb je last van littekenweefsel of van je borst(en) na chemotherapie en/of bestraling?

De kans is groot dat je van je arts te horen hebt gekregen dat er niets aan te doen is…..

en dat je ‘er maar mee moet leren leven’.

Met VLOW®-borstweefselbehandeling kan ik je helpen om van je klachten af te komen!

​Door deze manuele behandelvorm verbeter ik de doorbloeding en lymfestroom in je borsten en bovenlijf. Je borsten worden vitaler, je immuunsysteem krijgt een boost en het werkt als een detox voor je borsten. Gevolg: jouw lichaam wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen en je borstklachten verdwijnen.

 

Of heb je een zwangerschapswens en wil je borstvoeding geven?

VLOW® verbetert de doorbloeding en lymfestroom. Dit werkt als een detox voor je borsten en bovenlijf en zorgt ervoor dat jij straks een gezondere borst aan je kindje kunt geven en dat jouw moedermelk veel minder gifstoffen zal bevatten. Bovendien zal de kans op een borstontsteking door de behandeling kleiner zijn.

Jij blij, je kindje blij!

Vergoedingen

Ben je aanvullend verzekerd?

Osteopathie wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je hiervoor aanvullend verzekerd bent.

(De VLOW®-borstweefselbehandeling pas ik toe in het osteopathisch concept.)

Om vergoedingen van je zorgverzekeraar in 2019 te bekijken klik hier.

Aanvullende informatie
Als je een afspraak maakt reserveer ik tijd voor je. Mocht je om welke reden dan ook verhinderd zijn, neem dan tijdig contact op om de afspraak te verzetten of te annuleren. Tot minimaal 24 uur van te voren kan dit geheel kosteloos, na die tijd ben ik helaas genoodzaakt het gehele tarief in rekening te brengen.
Voor de anamnese bij een eerste consult maak ik gebruik van een intakeformulier. Wil je dit formulier invullen en minimaal 24 uur voor aanvang van het consult naar mij sturen via Zivver, zodat ik het vooraf door kan nemen?*
Het intakeformulier kun je downloaden door hierna te klikken op Osteopathie of VLOW®.
Voor de VLOW® wil ik ook graag dat je een disclaimer ondertekent. Klik hier om te downloaden.
* In verband met de nieuwe privacywetgeving die vanaf 25 mei 2018 van kracht is, mogen geen persoonlijke gegevens meer gestuurd worden via de e-mail. Dit geldt ook voor ingevulde intakeformulieren. (Je kunt het e-mail adres natuurlijk wel altijd voor vragen gebruiken.)

Je kunt je persoonlijke gegevens meenemen bij het eerste consult of vooraf sturen via Zivver. Dit is een beveiligd e-mailsysteem. (Toesturen via Zivver heeft mijn voorkeur, omdat ik het dan vooraf door kan nemen. Je kunt dan je digitaal ingevulde intakeformulier als document bijvoegen.)

Voor zowel de gewone osteopathie als de VLOW®-borstweefseltherapie geldt dat de klachten na de behandeling in eerste instantie wat kunnen verergeren. Dit is een normale reactie (een teken dat je lichaam hard aan het werk is om een nieuw evenwicht te vinden). Als je lichaam een nieuwe balans gevonden heeft, verdwijnen deze klachten ook weer en ervaar je doorgaans een verbetering van je klachten.
Tevens kan het zijn dat emoties die in het weefsel opgeslagen zijn (bij de borst kunnen dit bv. zorgthema's zijn), door de behandeling naar buiten komen. Ook dit is een normale reactie die van voorbijgaande aard is.
Op de behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van kracht.
Privacy Verklaring/Algemene Verordening Gegevensbescherming
Contact

NATUURLIJK VRUCHTBAARHEIDSBEHANDELINGEN!

Uniek bij Qi Movere: 'Natuurlijk vruchtbaar' vruchtbaarheidsbehandelingen. Behandelingen die op een natuurlijke manier jouw vruchtbaarheid vergroten. Een prachtige behandeling voor als je graag kinderen wilt, maar het zwanger worden nog steeds niet lukken wil. Als je de medische weg (nog) niet wilt inslaan, of graag positieve ondersteuning bij de behandelingen in het ziekenhuis wilt. Ook als je net begonnen bent met proberen zwanger te worden. 

Deze behandeling is een mooie manier om jouw lichaam voor te bereiden op een zwangerschap.

bottom of page