top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarga van Genderen

Eindelijk op weg naar borsten zonder pijn....

Wat is het toch fantastisch om mensen te kunnen helpen met al jarenlang bestaande klachten!

Gisteren had ik weer zo’n prachtige ervaring.

Een jonge vrouw (ik noem haar even Manon) van begin 30 die al 16 jaar last heeft van zeer pijnlijke borsten, kwam bij mij voor een eerste borstweefselbehandeling. De pijnklachten beheerste haar leven behoorlijk: elke dag pijn in haar borsten waardoor zij niet eens haar eigen kinderen kan knuffelen! Alleen tijdens haar 2 zwangerschappen waren haar borsten minder pijnlijk. (Tijdens de zwangerschap zijn de borsten beter doorbloed.)

Tijdens de behandeling gaf Manon aan dat haar lichaam zich verzette …. of in feite was het meer haar geest die zich verzette. Zij heeft 16 jaar lang haar borsten beschermd tegen de buitenwereld uit angst voor de pijn en nu zat er zomaar iemand aan diezelfde borsten! Manon zei dat ze zich veilig voelde en niet wist wat haar overkwam, want het voelde goed en fijn wat er gebeurde. Terwijl ik aan het behandelen was begonnen haar borsten soepeler en minder pijnlijk te worden. Er rolden tranen over haar wangen. Ze kon niet goed onder woorden brengen wat ze voelde, maar dat er heel veel gebeurde in haar lichaam en dat er heel veel emoties vrij kwamen was wel duidelijk. “Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb!” Ik voelde dat haar lichaam steeds meer ontspande.

“Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb!”


Na de behandeling zei Manon dat het als een bevrijding voelde. Na 16 jaar klachten en al heel vaak te horen hebben gekregen dat er niets aan haar pijnklachten te doen was, besefte zij dat er wèl iets aan te doen is. Haar hele lichaam voelde anders. Ze voelde zich licht en opgelucht. Wat een transformatie!


"Het voelt als een bevrijding...."

Zoals Manon lopen er nog veel meer vrouwen rond…..


Wil je weten wat je zelf kunt doen om jouw borstklachten te verlichten?

Wil je weten hoe ik je daarbij kan helpen? Ga dan naar mijn website www.qimovere.nl


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page