top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarga van Genderen

'Natuurlijk vruchtbaar'


Binnenkort ga ik bij Qi Movere natuurlijke vruchtbaarheidsbehandelingen geven. Behandelingen die op een natuurlijke manier jouw vruchtbaarheid vergroten, door jouw zelfgenezend vermogen te stimuleren. Een prachtige behandeling voor als je heel graag kinderen wilt, maar het zwanger worden (of blijven) nog steeds niet lukken wil. Als je de medische weg (nog) niet wilt inslaan, of graag positieve ondersteuning bij de behandelingen in het ziekenhuis wilt. Ook als je net begonnen bent met proberen zwanger te worden. 


'Je probeert al een tijd zwanger te worden, maar iedere maand is daar weer die teleurstelling als je de test gedaan hebt: weer niet gelukt..... Terwijl vrouwen om je heen allemaal moeiteloos zwanger lijken te worden vraag jij jezelf steeds meer af of het bij jullie ooit lukken zal.'


Jouw lichaam, geest en ziel zijn één. Eén geheel dat beschikt over een zelfgenezend vermogen dat perfect weet hoe jij kunt herstellen.... Maar soms heeft dit krachtige vermogen wat hulp van buitenaf nodig om beweging in gang te zetten en zodoende goed te kunnen gaan functioneren.


buik van een zwangere vrouw


De natuurlijke vruchtbaarheidsbehandeling is een mooie manier om jouw lichaam voor te bereiden op een zwangerschap. Op deze manier kun je zelf de regie weer in handen nemen!

Deze behandelingen zal ik vanaf begin april 2019 aanbieden.

Binnenkort komt er meer informatie op de website. Dus houd de website in de gaten!


59 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page